Povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivom na kontakt telefon 051/963-500 ili nam pošaljite e-mail na adresu: webshop@alp.ba. U poruci navedite Vaš broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj KM tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.
Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti proslijeđena na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na Vaš tekući račun, te nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja Alp Outdoor shop je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici.
Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.