Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, narudžba ulazi u status obrade. Nakon obrade narudžbe, bićete obavješteni o statusu Vaše narudžbe putem email-a.
Period obrade narudžbe je najčešće 2-3 radna dana. Za sve narudžbe poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne sedmice.
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba koju birate u korpi (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da se postarate da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj 051/963-500 ili putem email-a webshop@alp.ba. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava uručiti u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam se vratiti. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cijena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 50 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 50 KM, cijena isporuke će iznositi 13KM uključujući PDV.

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.