Blog
19.10.2023.

Top 9 Leatherman multialata u 2023.

Leatherman multialati

NajprodavanijiWave®+

Najbolji multialat za avanture na otvorenom: Signal

Najbolji za velike posloveSuper Tool® 300

Najbolji za svakodnevne potrebe: Skeletool® CX

Najbolji višenamjenski džepni nož: FREE K4

Najbolji alat za brzo rješavanje problema: FREE T4

Najbolje medicinske makaze: Raptor Rescue

Najbolji za uradi sam projekte: Rebar

Najbolji s ograničenim budžetom: Bond

 

WAVE® PLUS

HIGHLIGHTS

  • Noževi, pila i kliješta dostupni su s vanjske strane tako da se mogu otvoriti jednom rukom
  • Svi alati imaju kočnicu radi povećanje sigurnosti
  • Kompatibilno s našim bit-kitom i produžetkom nastavka za bit 
  • Uopšteno se smatra jednim od najboljih višenamjenskih alata ikad napravljenih

DOBRO JE ZNATI

  • Provjerite odgovara li vam težina za svakodnevno nošenje
  • Standardne verzije dostupne su u srebrnoj i crnoj boji

ZA KOGA JE

Za sve koji žele multialat u punoj veličini koji radi sve. Za neke će Wave Plus biti savršena veličina za svakodnevno nošenje. Za druge bi možda bilo bolje nositi u ruksaku ili torbi.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI:

Wave Plus nije bio težak odabir - to je najprodavaniji multialat svih vremena. Dizajnirao ga je naš izvršni direktor Ben Rivera i jedan je od najomiljenijih višenamjenskih alata u  istoriji Leathermana. Ako tražite jedan višenamjenski alat koji rješava sve probleme, ne trebate gledati dalje.

Ovaj najprodavaniji model vuče korijene od našeg originalnog Leatherman® PST-a iz devedesetih godina. Ažuriran je na temelju godina dizajna naših najboljih inženjera i povratnih informacija od korisnika. Bilo da ga želite kao svoj glavni alat za svakodnevnu upotrebu ili samo želite multialat za (gotovo) sveWave Plus je omiljen s razlogom. Kuća, posao ili hobi, Wave Plus ima 18 alata koji će vas pretvoriti u majstora.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 10 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 7,37 cm 

TEŽINA: 241 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, 420hc oštrica, turpija za drvo/metal, ravni odvijač/srednji, otvarač za konzerve, otvarač za boce, pila, škarice s oprugom, ravnalo 19 cm, dijamantno obložena turpija, krimper, 420 hc nazubljena oštrica, skidač izolacije, veliki nastavak za bit, mali nastavak za bit, premium zamjenjivi rezač žica, premium zamjenjivi rezač tvrdih žica 

 

SIGNAL®

HIGHLIGHTS

  • Naš jedini multialat s kremenom, zviždaljkom za hitne situacije, pilom i šilom s rupom za petlju
  • Dostupan u različitih boja
  • Uključuje odvojiv džepni nosač
  • Naš najprodavaniji višenamjenski alat u 2022. godini

DOBRO JE ZNATI

Alati poput turpije makazica s oprugom nisu dostupni na Signal multialatu.

ZA KOGA JE 

Kamperiplaninari i svi koji žele biti pripremljeni za svoju sljedeću avanturu.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Bilo da tražite kamperski nož s dodatnim alatima ili all-in-one multialat za avanture, Signal je pravi izbor. Ima sve osnovne funkcije koje se nalaze u našim najpopularnijim multialatima s kliještima, ali Signal ima i neke jedinstvene značajke. Zapalite vatru u bilo kojim uslovima uz pomoć kremena. Upotrijebite površinu za udaranje da biste pričvrstili šatorske klinove. U slučaju hitnih situacija, možete koristiti zviždaljku za dozivanje pomoći.

Signal je dostupan u devet različitih boja, tako da je lako pronaći onu koja odgovara vašem stilu. Ostanite klasični s crnimsrebrnim Signalom. Ili odaberite svijetlu boju poput crvene ili plave koja će biti lako uočljiva ako se ispusti na stazi.

Bez obzira na to gdje vas avantura odvede, pobrinite se da vaša oprema uključuje Signal.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 11,43 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 6,93 cm

TEŽINA: 212,6 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, otvarač za konzerve, otvarač za boce, pila, šilo s rupom za petlju, sigurnosna zviždaljka, karabiner, čekić, skidač izolacije, kremen, dijamantno obložen oštrač, 420 hc kombinovana oštrica, 3/16 ključevi, držač za inbus ključ ¼, premium zamjenjivi rezač žica,  premium zamjenjivi rezač tvrdih žica, 1/4 ključ, nastavak za bit.

SUPER TOOL® 300 

HIGHLIGHTS

  • Jedan od naša dva najveća alata
  • Legendaran Leatherman dizajn
  • Lako dostupni alati čak i uz korištenje rukavica
  • Izrađen za DIY projekte i svakodnevnu upotrebu

DOBRO JE ZNATI

Alati su dostupni s unutarnje strane.

ZA KOGA JE

Za one koji rade u stručnim zanimanjima ili koriste multialat za dnevne poslove s velikim opterećenjem.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Super Tool 300  je jedan od naših najpopularnijih najmoćnijih multialata standardne veličine. Njegovih 19 snažnih alata jedinstvene kvalitete dizajnirani su imajući na umu profesionalne korisnike. Ručke su dovoljno udobne za cjelodnevnu upotrebu, a svaki alat je lako dostupan, čak i kada nosite radne rukavice.

Velika kliješta su izuzetno snažna i laka za manevrisanje u uskim prostorima. Kliješta za rezanje žica (izolirane, tvrde i obične) su standardna,  a mogu se i ukloniti radi popravke ili naoštravanja na licu mjesta.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 11,5 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 8,13 cm

TEŽINA: 272,15 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, 420hc oštrica, turpija za drvo/metal, krstasti odvijač, ravni odvijač/veliki, ravni odvijač/srednji, otvarač za konzerve, ravnalo 22 cm, otvarač za boce, pila, šilo s rupom za petlju, 154 cm zamjenjivi rezač žica, 154 cm zamjenjivi rezač tvrdih žlica, krimper, 420 hc nazubljena oštrica, skidač izolacije, ravni odvijač/mali, rezač za sajlu. 

SKELETOOL® CX


HIGHLIGHTS

  • Elegantanminimalistički multialat
  • 154CM nož od nehrđajućeg čelika
  • Uključuje samo osnovne alate poput kliješta i nastavka za bit
  • Uklonjivi džepni nosač

DOBRO JE ZNATI

Minimalistički dizajn znači da Skeletool CX ima samo osnovne alate poput oštrice,kliješta,držača za bit..

ZA KOGA JE

Za sve one koji traže lagani multialat za svakodnevno korištenje. Skeletool CX je odličan prvi multialat ili rezervni alat.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Skeletool sadrži najbitnije alate u elegantnom i višenamjenskom paketu. Odabrali smo CX verziju u odnosu na druge Skeletool modele zbog premium oštrice od 154CM nehrđajućeg čelika. Ovaj poboljšani čelik ima izvrsnu ravnotežu između otpornosti na koroziju i čvrstoće, što čini Skeletool CX odličnim izborom za svakodnevno korištenje. Vjerujte nam, kliješta, nastavak za bit i kliješta za rezanje žice često će vam biti od koristi.

Dovoljno moderan da se dobro slaže s vašim poslovnim odijevanjem, ovaj multialat neće zauzimati puno prostora niti izgledati glomazno u vašem džepu. U isto vrijeme, njegova funkcionalnost čini ga neophodnim na kampiranju. Jednom riječju, Skeletool CX ima sve što vam ikada biti potrebno u svakodnevnom korištenju.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 10 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 6,60 cm

TEŽINA: 142 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, rezač žica, rezač tvrdih žica, 154cm oštrica, otvarač za boce/karabiner, veliki nastavak za bit. 

FREE™ K4

HIGHLIGHTS

·       Sklopivi nož standardne veličine s dodatnim alatima

·       Isti alati kao i u modelu K2 uz dodatak makaza

·       Uključuje džepni nosač za duboko nošenje

DOBRO JE ZNATI

FREE K4 ne posjeduje kliješta.

ZA KOGA JE

 Za sve one koji trebaju kvalitetan sklopivi nož s višenamjenskom upotrebom.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

S oštricom dužine 8,4cm napravljene od visokokvalitetnog 420HC nehrđajućeg čelika i sedam dodatnih alata, uključujući alat za otvaranjeFREE K4 je jedinstven multialat. Svaki alat je smješten na vanjskoj strani na ergonomski oblikovanom aluminijskom tijelu radi jednostavnog pristupa. FREE tehnologija omogućuje vam korištenje svakog alata jednom rukom. Kao i svi naši FREE alati, oštrice se izuzetno glatko otvaraju i uključuju karakterističan zvuk koji vam daje do znanja da je alat otvoren, zaključan i spreman za upotrebu. Kreiran kao džepni nož s dodatnim značajkama, FREE K4 je namijenjen osobama koje žele sklopivi nož ili nož za kampovanje, ali i višenamjensku funkcionalnost. Ovaj višenamjenski nož je spreman za sve izazove.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 11,5 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 8,4 cm

TEŽINA: 155,9 g

Uključeni alati: 420hc oštrica krstasti odvijač ravni odvijač/srednji otvarač za boce makazice s oprugom otvarač paketa šilo ravni odvijač/mini alat za odvajanje. 

FREE™ T4

HIGHLIGHTS

·       Kompaktan i lagan

·       FREE tehnologija omogućava jednoručno otvaranje svih alata

DOBRO JE ZNATI

Kao i FREE K4, ovaj višenamjenski alat nema kliješta.

ZA KOGA JE

Za one koji žele napredniji džepni nož, ali im ne treba multialat s kliještima.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Dizajniran s ciljem svakodnevnog nošenja, FREE T4 ima karakterističan dizajn. Naravno, sve se može otvarati jednom rukom (osim odvojivih pinceta). FREE T4 je izrađen od izdržljive kombinacije 420 nehrđajućeg čelika i najlona sa staklenim vlaknima. FREE T4 je multialat u praktičnoj i prenosivoj veličini, idealan za nošenje svaki dan.

Leatherman FREE T4 sadrži 12 alata, uključujući oštricu duljine 5,6cm i škare, a teži 121,9 g.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 9,3 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 5,6 cm

TEŽINA: 121,9 g

Uključeni alati: 420hc oštrica, turpija za drvo/metal, krstasti odvijač, ravni odvijač/srednji, otvarač za boce, makazice s oprugom, šilo s rupom za petlju, otvarač paketa, pinceta, ravni odvijač/mali, ravni odvijač/mini, alat za odvajanje.
 

RAPTOR® RESCUE 

HIGHLIGHTS

·       Snažne izdržljive makaze 

·       Karbidni alat za razbijanje stakla

·       Rezač pojasa

DOBRO JE ZNATI

Raptor Rescue je svestrani multialat na bazi makaza.  

ZA KOGA JE

Raptor Rescue dizajniran je u saradnji s profesionalcima zaposlenima u hitnim službama.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Naše originalne medicinske makaze, Raptor Rescue, nastale su nakon pažljivih konsultacija profesionalcima zaposlenima u hitnim službama. Posebno je prikladan za profesionalce koji obavljaju poslove izvlačenja (poput vatrogasaca i vojnih medicinskih tehničara) koji trebaju punu veličinu škara s dodatnim značajkama poput rezača sigurnosnih pojaseva. Naravno, svi ga mogu koristiti, i mnogi to i čine (to je jedan od naših najpopularnijih multialata).

Takođe razmotrite: Raptor Response je lakši, ima udobne ručke i praktičniji je za svakodnevne aktivnosti poput pripreme za hitne situacije ili vrtlarenja.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 12,7 cm

DUŽINA OTVORENOG STANJA: 20,3 cm

DUŽINA OŠTRICE: 4,8 cm

TEŽINA: 164 g

Uključeni alati: sklopive makaze od nehrđajućeg čelika 420hc, rezač pojasa, rezač prstena, linijar (5 cm), ključ za boce s kiseonikom, karbidni alat za razbijanje stakla. 

REBAR®

HIGHLIGHTS

  • Zamjenjivi rezač tvrdih žica
  • Klasičan dizajn Leatherman alata
  • Izuzetno snažna kliješta

VAŽNO JE ZNATI

Alati su dostupni s unutarnje strane.

ZA KOGA JE

Za sve one koji traže kompaktni multialat za projekte kod kuće ili na poslu.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Rebar je omiljeni izbor korisnika iz više razloga. Svi alati se zaključavaju, a ručke su udobne za korištenjeRebar je tanja kompaktnija verzija multialata, ali zadržava legendaran kutijasti oblik originalnog Leatherman multialata. Ručke su dizajnirane tako da vam omogućuju pristup noževima i alatima čak i s rukavicama, kako biste sigurnije učinkovitije obavljali posao. Otkrijte zašto je ovaj najprodavaniji model savršen za svakodnevne popravke i rješavanje problema na poslu.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 10 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 7,36 cm

TEŽINA: 189,94 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, 420hc oštrica, turpija za drvo/metal, krstasti odvijač, ravni odvijač/veliki, otvarač za konzerve, otvarač za boce, pila, šilo s rupom za petlju, linijar 19 cm, 154 cm zamjenjivi rezač žica, 154 cm zamjenjivi rezač tvrdih žlica, krimper, 420 hc nazubljena oštrica, skidač izolacije, ravni odvijač/mali. 

BOND®

HIGHLIGHTS

·      Izvrsno za korisnike koji se prvi put susreću s multialatima

·       Idealna veličina i težina s 14 osnovnih alata

·       Uključuje futrolu od najlona za jednostavno nošenje

DOBRO JE ZNATI

Alati su dostupni s unutarnje strane.

ZA KOGA JE

Izvrsno za korisnike koji se prvi put susreću s multialatima.

ZAŠTO SMO GA ODABRALI

Univerzalan, lagan i neophodan. Bond je visokokvalitetni radni alat. To je multialat koji je najbliži dizajnom našem originalnom Leatherman PST alatu iz 80-ih godina. S čak 14 osnovnih alata, uspijeva težiti samo 176 g (da, dobro ste pročitali). Izuzetno je udoban za nošenje i korištenje. Od projekata "uradi sam" do radova oko kuće, Bond je vaš savršen izbor.

DUŽINA U ZATVORENOM STANJU: 10 cm

DUŽINA GLAVNE OŠTRICE: 7.36 cm

TEŽINA: 176 g

Uključeni alati: precizna kliješta, kliješta, rezač žica, rezač tvrdih žica, 420hc oštrica, turpija za drvo/metal, krstasti odvijač, ravni odvijač/srednji, otvarač za konzerve otvarač za boce, šilo s rupom za petlju, skidač izolacije, ravni odvijač/mali, ravnalo 10 cm.

Bond model trenutno nemamo na stanju, ali naša preporuka je Rev.

Koji multialat je vaš izbor? Sve nabrojane multialate možete pronaći samo jednim klikom na link

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Mar.
2023.
Blog
Ultra Raptor II Leather GTX
16.
Mar.
2023.
Blog
Aequilibrium serija